Safiey Ilias Buat Pengakuan Jadi Mak Nyah Balik Kerana Penat Jadi Baik

Assalamualaikum
ebelum ini, beliau telah dibuka pintu hati untuk kembali jalan yang benar, namun sekali lagi beliau memilih untuk menjadi mak nyah pada dirinya kerana penat menjadi baik. Nama Safiey Ilias tiba-tiba menjadi sebutan tidak lama dahulu kerana keputusannya untuk berhijrah daripada seorang maknyah untuk kembali ke pada fitrah. ebelum ini, beliau telah dibuka pintu hati untuk kembali jalan yang benar, namun sekali lagi beliau memilih untuk menjadi mak nyah pada dirinya kerana penat menjadi baik. Nama Safiey Ilias tiba-tiba menjadi sebutan tidak lama dahulu kerana keputusannya untuk berhijrah daripada seorang maknyah untuk kembali ke pada fitrah. Malah, keputusannya itu disambut baik dan disokong penuh seluruh rakyat Malaysia hingga menjadi viral. 

Namun, penghijrahannya tidak bertahan lama apabila kini Safiey mengakui dirinya telah kembali menjadi pondan dan telah penat untuk menjadi baik. 

Rata-rata netizen mengecam keputusan yang dibuat Safiey malah menggangapnya mempermainkan agama untuk meraih perhatian demi perniagaannya. 
0 comment... add one now

Note: only a member of this blog may post a comment.